Оптимистична теория за българския секс Enjoy Иво Сиромахов Book FB2

  • Posted on: 9 January 2016
  • By: admin
Ebook's Language: Bulgarian Book Format: RTF, DJVU, FB2, TXT, PDF, iBook, ePub, MOBI, DOC
Оптимистична теория за българския секс
.
Book's Rating:
819 ratings
Stars Rating: 4.51 of 5 stars
Book Info: Paperback, 147 pages Book's Category: "European Literature"
Book Tags: European Literature, Bulgarian Literature Published First Time: 2007 by Ciela

Ebook Review:

“Оптимистична теория за българския секс” е от онези книги, към които посягаме, когато искаме да се върнем доброто настроение. Тя е сборник с текстове, които пародират тъпите клишета и безсмислени предписания на тема секс.
Иво Сиромахов е отговорен сценарист в “Шоуто на Слави” и автор на десетки статии в списания като Playboy, Hustler и MAX.
Неговите текстове са ироничен и за “Оптимистична теория за българския секс” е от онези книги, към които посягаме, когато искаме да се върнем доброто настроение. Тя е сборник с текстове, които пародират тъпите клишета и безсмислени предписания на тема секс.
Иво Сиромахов е отговорен сценарист в “Шоуто на Слави” и автор на десетки статии в списания като Playboy, Hustler и MAX.
Неговите текстове са ироничен и забавен поглед към темите от ежедневието и напомняне да не се вземаме твърде насериозно и да не се предоверяваме на съвети, които ни учат как да живеем.
Сред текстовете в този сборник има заглавия като “Какво да говорим по време на секс”, “Как да съблечем ефикасно партньорката си”, “Как да се правим на ударени, когато ни хванат в изневяра”, “Как да четем интервю с манекенка”и т.н.
“Живеем във време на всевъзможни житейски предписания”, казва Сиромахов. “На пазара има наръчници за всичко – от “как да поправя пералнята си”, до “как да задоволя всяка жена”. На пръв поглед тези съвети са създадени, за да улесняват живота ни, но подозирам, че ако човек следва буквално всички инструкции, ще се превърне в пълен идиот. Самият аз много се дразня, когато ми дават акъл и затова книгата ми е гавра с тези наръчници” .
“Оптимистична теория за българския секс” е четиво, предназначено за ценителите на добрия хумор и пародията.
Други книги на авторите : Дневници и

Categories: